Rescrierea istoriei României conform cumetriilor lui Băsescu

Infamiile debitate de Fermecător la academicianul Jack Cristoiu labeunu în emisiune m-au surprins, prin lipsa aparentă de motiv : de ce să se răţoie oare Fermecătoru’ la adresa MS Mihai I, care nu îi este adversar politic? Doar aşa, de amorul artei, ca să bifeze capital la electoratul frustrat care crede că Regele a plecat cu un tren de aur şi tablouri? Nuuu, pericolele erau prea mari pentru un capital electoral îndoielnic.

Plus că discuţia, aşa cum s-a văzut din înregistrare, a fost de o „spontaneitate” atât de prost regizată de Jack şi marele anal-ist Turcescu, că a fost clar că este o mârlănie premeditată. În plus, „ca din întâmplare”, în studio labeunu după Băsel a intrat nimeni altul decât Anagramă Lambrino, care a declarat aceeaşi mârşăvie fără margini faţă de MS Mihai I. Coincidenţă? Exclus, scenariu cu regie proastă, dacă şi eu m-am prins. Deci … intenţia lui Bălălău care a fost?

Hai să facem un scurt exerciţiu de memorie :

1. Pe 22 mai 2010, Băsescu îl boteza pe Carol Ferdinand, fiul lui Anagramă Lambrino şi Lia. Deci, cu alte cuvinte, Băsescu este cumătrul lui Anagramă Lambrino şi naşul lui Carol Ferdinand.

2. Pe 09.01.2011, Băsescu îi taie moţul finuţului său, fericit prilej pentru Anagramă şi Fermecător, cei doi cumetri, să petreacă şi să pună mizeria asta la cale.

3. Pe 17.06.2011, DNA, la solicitarea primului ministru Bok (sanchi, la ordinul lui Băsescu) a început cercetările prealabile faţă de învinuitul Călin Anton Popescu Tăriceanu, vinovat de fapte de abuz în serviciu şi corupţie (restituirea Palatului Peleş către Casa Regală reprezentată de MS Mihai I).

4. Corupţia şi abuzul în serviciu ale lui Tăriceanu constau în faptul că a restituit castelul Peleş şi Săvârşinul către MS Mihai I.  Cumătrul lui Băsescu, Anagramă, susţine că el este adevăratul moştenitor al lui Carol al II-lea, deci oricine restituie proprietăţile Coroanei Regelui Mihai I şi nu lui Anagramă este, normal şi legic, un corupt care abuzează de serviciu.

5. În concluzie, Fermecătoru’ începe un atac la adresa MS Mihai I, devenit brusc trădător de ţară. Astfel, coroborând declaraţia de labeunu cu ancheta DNA, devine clară intenţia Fermecătorului de a se împoseda de Săvârşin şi Peleş prin intermediul finului şi cumătrului ca oameni de paie. Că el este şi naş şi cumătru, deci are interese ca ancheta DNA să înceapă, este greţos de evident.

Totuşi, aş vrea să îi atrag atenţia Flatulentului că domeniul Săvârşin nu este casa din Mihăileanu şi că Anagramă nu este Nicolaide sau unul din mulţii falşi moştenitori pe care i-a împosedat el pe Legea 10/2001 cât a fost primar general la Bucureşti. Mai răsfirat, că ne-am prins, Fermecătorule. Repede, chiar.

PS : Anagramă Lambrino nu a fost, nu este şi nu va fi membru al Casei Regale, deoarece stimabilul său tată s-a născut BASTARD, în 1920, la un an după anularea căsătoriei dintre priapicul său bunic şi Zizi Lambrino al cărei nume îl poartă. După legea în vigoare la respectivul moment, tatăl sau nu este decât un bastard („son of a bitch” în sensul literal al cuvântului), fără drepturi la succesiunea lui Carol al II-lea, care oricum a renunţat la aceleaşi drepturi în favoarea fiului său legitim Mihai I. MS Mihai I este regele românilor, nu orice anagramă. Numai MS Mihai I şi membrii Casei Regale au dreptul la restituirea proprietăţilor confiscate lui de către comunişti, în 1947, nu orice anagramă bastardă.

PPS : Felicitări, academiciene Jack şi deontologule Turcescu! Mari jurnalişti, mari caractere, javrele naibii.

De aceea, Băsescu trebuie să-şi dea demisia! Nu putem totuşi rescrie istoria României după cumetriile lui Băsescu.

11 Responses to Rescrierea istoriei României conform cumetriilor lui Băsescu

 1. Emil spune:

  Tu ai habar de altceva decat iti dicteaza interesul de sluga? De chestia aia cu DUBITO ai auzit?
  Dubito!

 2. arsulici spune:

  Cristi, știi că opiniile noastre despre monarhia română sunt diametral opuse, așa că nu mă voi referi prea mult la acest aspect, vreau doar să punctez ceva…
  Acum câteva săptămâni (din păcate nu pot preciza exact, la cât de ocupat am fost, nici n-am băgat de seamă trecerea timpului), au fost prin presă mai multe articole de promovare a monarhiei, au fost câteva interviuri/luări de poziție ale lui Duda (viitor întâiul 😀 ), se vorbea chiar despre revenirea la monarhie, iar Realitatea lansase pe net un sondaj cu titlul „Sunteți de acord cu revenirea la monarhie?” Nu cunosc rezultatele la întrebarea lansată de RTV, dar sunt convins că bășidenția a urmărit cu atenție subiectul și, astfel, Traian Murfatlarihoțul a lansat un atac preventiv, pentru a limita extinderea subiectului.
  Am văzut însă pe net comparații între atitudinea antimonarhică a lui Bășină Vodă și poziția PCR și a lui Ceaușescu. Mi se pare greșită o astfel de paralelă. De ce? Pentru că s-a vorbit de trădare. Pe cine a trădat Mihai la 23 august? A trădat alianța cu Axa, cu Adolf Hitler. Prin actul de la 23 august au fost zădărnicite o parte din operațiunile desfășurate de Wermacht și de SS, trupele regimului fascist fiind nevoite să se retragă de urgență. Deci cine poate fi supărat pentru trădare? Extrema dreaptă, fasciștii, nu comuniștii.
  Atacul lui Băsescu, nu se datorează, deci, ideologiei comuniste de care acesta s-a pătruns în tinerețe, ci este un efect al derapajelor fasciste tot mazi accentuate în ultima vreme ale pedelimbricilor lui Trăienică…

  • cristipetre spune:

   Nu sunt in tara ca sa stiu problema in atatea detalii. Cred insa, prin raportare la ancheta DNA privind Pelesul, ca si posibilitatea confiscarii Pelesului pentru a fi daruit cumatrului Anagrama este demna de luat in considerare.

   Ce este cert (şi mă bucură) este că băşedinţia a generat, prin mârlănia atacului, un val de simpatie pentru monarh şi cauza monarhică.

   • arsulici spune:

    Nu știu cât este simpatie reală și cât este, de fapt, poziționarea în opoziție cu linia oficială a dezaxatului. Căci, în ultima vreme, orice idee lansată de bășină vodă are efecte contrare celor dorite de el… Tot ce spune el generează poziții contrare, nimeni nu mai ede acord cu ce spune. din păcate această opoziție nu se concretizează și în ieșiri în stradă, miserupismul, lenea și lașitatea dominându-i pe românii rămași în țară, care se enervează la cârciumă sau între prieteni, șușotesc pe la colțuri, dar când e vorba de luat poziții mai ferme, zic : „nu e treaba mea”…

 3. Horatiu Buzatu spune:

  Când te gândești că Anagramă Lambrino are voie să se numească „al României” în urma unei decizii judecătorești emisă de o instanță din județul Teleorman …

  • cristipetre spune:

   Hotararea pare scandaloasa, dar este hotarare judecatoreasca, deci asta este numele „din bolentin” al lui Anagrama. O stare civila corect stabilita ar fi trebuit sa contina cele trei elemente esentiale (nomen, tractatus, fama), deci Paul (nomen) Lambrino (ca pe tatal sau care a fost oficial LAMBRINO, deci tractatus). Pe partea cu fama puteau sa il inscrie „bastardel”, „din floricele”, „natural”, „son-of-a-bitch”, deci starea civila corecta de inscris in buletin ar fi fost PAUL LAMBRINO sau, alternativ, PAUL BASTARD DE ROMANIA.

   Asa vad eu problema, conform Constitutiei de la 1923. Poate gresesc.

 4. arsulici spune:

  Cristi, declarațiile de azi ale lui Mircea Băsescu și ale lui Luzăroiu le-ai văzut?
  Nu sunt monarhist, nu-mi place fostul rege Mihai chiar deloc, dar până și eu m-am enervat…

 5. […] alcool este în creierii lui, nici o decizie aberantă nu ne mai miră), iar de aici asistăm la rescrierea istoriei potrivit cumetriilor lui Băsescu şi de aici tot apar victime colaterale ale Prezidementului. Acum asistăm la salve ale procurorilor […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: