Despre mine

 

Acest blog se doreste a fi unul de actualitate juridico-politica. Omnes ad contribuendum invitatur. Nu vor fi publicate obscenitati, mesaje publicitare, mesaje ofensatoare sau subiecte off-topic.

Înţeleg să admit în avans că nu sunt deţinătorul adevărului absolut, iar opiniile pe care le exprim sunt rezultatul unei subiectivităţi proprii inerente fiecărei fiinţe umane, indiferent cât de mult mi-aş dori să fiu obiectiv (vorba lui nenea Iancu, să fiu cu toate partidele, ca românu’ imparţial).

15 Responses to Despre mine

 1. eu spune:

  Dar utilizarea termenului „fas” pe un blog de actualitate juridico-politica este sau nu obscena?

  • cristipetre spune:

   In tara presedintelui flatulent, „fas” este un termen de apreciere, aproape grad de noblete. Tot ce a facut Carmaciul – guvernul Boc sau, de ex, la Primaria Capitalei – nu sunt decat un mare fas.
   Deci „fas” nu este obscenitate ci mare ctitorie a carmaciului basist.

   • Aladar spune:

    „Tot ce a facut Carmaciul (…) nu sunt decat un mare fas”

    nene, tu nu numai ca nu detii adevarul absolut, da’ nu detii nici macar gramatica. studiaz-o si abia dupa aia da-ti cu parerea despre politica. xoxo.

   • cristipetre spune:

    Doare. Clar că doare. Altminteri nu v-aţi fi obosit să scoateţi textul din context pentru a îl folosi ca pretext.

    PS : Nu îţi place limba pe care o vorbesc, nu mă citi. Nu îţi plac opiniile mele, aşijderea. Nu te obligă nimeni să mă citeşti. Dixit!

   • shuitza spune:

    de ce Dumnezeu toti postacii de partid nu vor combate, argumentat, concludent si pertinent, zicerile unuia sau altuia ci, invariabil, se limiteaza la atacul la persoana. a, un motiv poate fi ca nu poti argumenta si apara in niciun fel acest regim al imposturii si minciunii, al incompetentei crase si al rasturnarii scarii de valori. dar poporul asta a trecut si de huni, vandali si alti barbari, asa ca va trece si /de ciuma portocalie!

   • Emil spune:

    Tare chestia asta:
    „Nu îţi place limba pe care o vorbesc, nu mă citi. Nu îţi plac opiniile mele, aşijderea. Nu te obligă nimeni să mă citeşti. Dixit!”
    Pai baietas, vorbeste limba asta cu …acasa la tine, nu pe strada! Ca nu stau sa ocolesc in public ceea ce lasi matalutza pe unde treci!
    Pricepit?
    Emil
    PS Sunt convins ca NU.
    Da’ am marcat ce esti:
    JAVRA iti spune ceva?

   • cristipetre spune:

    Contrar opiniei dvs., blogul meu nu vă intră în casă, nu vă este băgat cu forţa pe gât, nu vă obligă nimeni să il citiţi. Nu trebuie să fiţi de acord cu mine, ba chiar nu ţin deloc să discut cu persoane care apelează aşa uşor la invective.

    Semnează,
    „Javra”
    (care vă va trimite toate mesajele în spam dacă perseveraţi în invectivă).

   • Emil spune:

    Se pare ca nu ai proprietatea cuvintelor: nu am intrat la tinein casa; netul este un loc PUBLIC! Sau la tine dreptul de mascari trece peste ORICE? Si daca stai cu fereastra la strada si cu slitu’ descfacut, iti pare de BUNSIMT?
    Este fireasca reactia ta cu trecut la spam: doar voi cei care vorbiti despre LIBERTATE aveti dreptul la ORICE: ceilalti, nu!
    Specific unor categorii sub..
    Sub ORICE.

   • cristipetre spune:

    Stimate Domnule Emil,

    Se pare că nu partajăm aceleaşi opinii despre internet şi libertatea de expresie. Eu văd blogul ca fiind o extensie electronică, în mediul virtual al internetului, a dreptului la opinie şi la liberă exprimare. În concluzie, câtă vreme blogul meu nu vă intră cu anasâna în casă sau în laptop – şi nu vă intră – blogul meu este un spaţiu PRIVAT, unde eu îmi exercit dreptul la opinie şi libertatea de exprimare. Nu vă convine, pagubă-n ciuperci, nu mai citiţi, nu vă obligă nimeni.

    A bon entendeur, salut!

 2. Fel spune:

  Am o obiectie cu privire la cravata galbena sau ce e aia? (ma refer la poza)

 3. Fel spune:

  STIU ca e obligatorie!!!! Ma refeream la cravata galbena care nu sta la gat ci atarna intr-un fel, cum sa ii zic, parca e cazuta, uita-te la poza ca nu sta bine.

 4. Ghita Bizonu' spune:

  Fas .. a se fasai ..
  DraCi copii aveti o minte cam .. cum sa zic .. scatologica.. numa la prostii va ganditi !
  Pai cum sa va zic se fasaie si un sifon cand se cam invecheste (daca apropii urechea de el auzi un faaas discret care te lamureste de ce este lipsit de acid constinutu …). ba chiar si cate o sticla de bere .. o butelie cu gaz … aragazu neinchis ca lumea ori iar cu vreo supapa defceta (cestia aste eset insa riscanta ca poa sa duca la bubuiala !)
  Insa regimu asta s-a fasait atat de mult … ca este cam ca sifonu ala care mai este plin pe juma cu H2O aqua chiorensis ori o bere trezita rau ca capsa nu e etansa …

 5. arsulici spune:

  Cristi, pentru absența mea din online am o explicație… dar tu unde ai dispărut de 6 luni?

  • cristipetre spune:

   Amice,
   Explicatia ar tine de mai multe aspecte : pe de o parte, statutul profesional actual ma obliga la rezerva (obligatie de rezerva limpede exprimata), iar obligatia de rezerva nu prea se concililaza cu militantismul politic asumat sau implicit. Pe de alta parte, extindere familiei restrânse cu înca un membru îmi ocupa aproape tot timpul liber ramas. Iar în final, politica dâmboviteana (fara nicio exceptie) ma umple de dezgust si de un sentiment de futilitate.
   În concluzie, as putea sa mai scriu, dar numai despre noua mea marota, barocul francez : Rameau sau Lully sau Desmarest sau Destouche sau Delalande sau Jean-Féry Rebel sau Campra … Numa’ ca, din câte am observat (trafic si clickuri), subiectul nu intereseaza pe nime’… Deci de ce as (mai) scrie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: