Alteţa Sa „Regală”, Anagramă Lambrino

În mod normal încerc sa evit atacurile la persoană, etichetările, insultele şi ultragiile la persoană. Dar are şi eleganţa limite : cu jegurile şi scursurile umane trebuie să te comporti ca atare, deoarece decenţa în comunicarea cu decervelaţii sau canaliile este o pierdere de vreme şi energie.

Principial vorbind, soarta bastarzilor este una grea. Este dificil sa te naşti cu semnul infamiei pe frunte, să ştii că eşti un copil „din floricele”. Este hidos să îşi dai seama ce ai fi putut să fii dar nu eşti dintr-un accident de concepţie. Este nedrept să porţi stigmatul de „ijo de puta” sau de „son of a bitch” sau, mai pe româneşte, „pui de curvă”, când tu nu te faci cu nimic vinovat de propria situaţie în care te afli, de vină fiind doar priapismul sau libidoşenia paternă şi laxitatea morală a mămicuţei.

Cred că Anagramă a crescut tot auzind poveştile otrăvite ale părintelui său, despre nedreptatea pe care Casa Regală i-ar fi făcut-o lui, cel mai legitim dintre bastarzi, atât de des repetate că a început să creadă în toate elucubraţiile care se vântură din nou, referitoare la validitatea căsătoriei lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino. Din acest punct de vedere, săracul de Anagramă nu este decât o victimă a delirului familiei Lambrino din care face parte şi îmi este milă de el. Dar orice milă pentru acest bufon al regalităţii mi-a dispărut de când am aflat de cât jeg moral poate dispune „the nephew of a bitch”, i.e. Anagramă Lambrino şi combinaţiile lui jegoase cu Troscangiul cel dintâi al naţiunii.

Mai ştim că Anagramă Lambrino a zămislit, masturbându-se în păhărel, un copil (nevinovat, altă victimă nefericită a delirului grandoman din familia Lambrino) pe care princiborfesa Lia l-a născut, vorba lui Dinescu, gata înfăşat, la nici cei 60 de anişori ai ei iar moţul pruncului a fost tăiat de nănaşul Băsescu cu un ciob de sticlă de whiskey. 

Până aici te uimeşte caraghioslâcul botezării unui prinţ de sânge pretins regal de către un  preşedinte de republică. Că gestul este o insultă la adresa Casei Regale, al cărei membru Anagramă pretinde că este, pare evident. Că decizii de genul cumetriilor şi încuscririlor în Casa Regală se iau numai cu acordul şefului Casei Regale, este la fel de evident, însă Anagramă este membru al familiei regale doar la drepturi, nu şi la obligaţii.

Apoi, după atacul mitocănesc al cumătrului Băsescu la adresa Regelui, din 21 iunie 2011, am priceput şi noi miza cumetriei : se încerca ponegrirea imaginii Suveranului pentru a profita Bastardului. Cu alte cuvinte, retrocedarea averii Casei Regale trebuia realizată nu către Suveran ci către nepoţii curvelor lui Carol ai II-lea. Bineînţeles că Anagramă împarte prada cu cel care i-o oferă pe tavă, că doar sunt în familie, sunt cuscri (Anagramă ştie să împartă, a declarat pentru EvZ că donează statului 62,5% din castelul Peleş … restul rămâne între naşul şi finul…). Dacă statul nu are bani să răspumpere cei 37,5%, ajunge EBa principesă la Peleş! Ce este amuzant este că Lambrino nu donează statului jumătate, trei sferturi, două treimi ci procente fixe, cu virgulă şi zecimală, ceea ce presupune o tocmeală la sânge …

Mă declar SCANDALIZAT de decizia Curţii de Casaţie, care a sucombat maşinaţiunilor Jucătorului Băsescu şi i-a acordat drepturi succesorale lui Anagramă: nu scandalizat din considerente politice, care ţin de Statutul Casei Regale, ci din considerente pur juridice, deoarece faptele, aşa cum ştim noi că s-ar fi petrecut, exclud orice posibilitate ca Anagramă să fie altceva decât un copil „din floricele”, altceva decât un bastard, un urmaş jalnic al priapismului bunicului său.

La data morţii lui Carol al II-lea, în 1953, acesta renunţase, încă din 1940, la toate drepturile sale la succesiunea tronului şi la patrimoniul Casei Regale, în favoarea fiului său Mihai. Aşa fiind, Peleşul are, din 1940 încoace un stăpân legitim, în persoana Suveranului. 

De asemenea, Codul civil din 1953, data morţii lui Carol, excludea copii bastarzi de la succesiunea tatălui. Tatăl lui Anagramă este bastard pentru că s-a născut în august 1920, la peste un an şi jumătate de la anularea căsătoriei religioase dintre Carol al II-lea şi Zizi Lambrino (căsătoria lui Carol al II-lea ci Zizi a fost doar religioasă, nu şi civilă, ceea ce contravine Constituţiei din 1866 în vigoare, deci căsătoria nu a fost validă şi anularea o formalitate. Nu mai vorbesc despre lipsa acordului suveranului Ferdinand I pentru căsătoria prinţului moştenitor, alt motiv de nulitate …).  Ca un bastard să poată să îşi moştenească tatăl, acesta trebuia recunoscut de către părinte, prin declaraţie la ofiţerul de stare civilă sau prin declaraţie autentică, inclusiv prin testament, ceea ce Carol al II-lea s-a ferit ca dracul de tămâie să facă. În concluzie, Anagramă Lambrino nu putea să îl moştenească pe Carol al II-lea, tatăl lui neavând vocaţie succesorală la succesiunea lui Carol al II-lea.

Deci orice delir al lui Anagramă că moşteneşte el Peleşul este o aberaţie. Anagramă a fost crescut în delirul drepturilor lui refuzate de soarta maşteră, o amărâtă victimă. Însă la un şpriţ l-o fi convins pe Prezidement că el este adevărata fiică a mamei Omida (la cât alcool este în creierii lui, nici o decizie aberantă nu ne mai miră), iar de aici asistăm la rescrierea istoriei potrivit cumetriilor lui Băsescu şi de aici tot apar victime colaterale ale Prezidementului. Acum asistăm la salve ale procurorilor DNA care trag în Tăriceanu, care cică s-ar face vinovat de abuz în serviciu pentru că a retrocedat, prin ordonanţă, Castelul Peleş către Maiestatea sa Mihai I.

Băsescu câştigă astfel pe toate planurile :

  1. Face de râs Casa Regală cu prestaţiile bufonului Anagramă Lambrino, ridiculizează ideea de monarhie, în condiţiile cristalizării tot mai evidente a unei opţiuni monarhice în România
  2. Loveşte în duşmanul lui, Tăriceanu, pe care nu l-a uitat pentru anii 2007-2008
  3. Acordă o ditai halca de avere unui cumătru de-al lui, om de paie şi interpus – de fapt îşi acordă sieşi şi EBei Peleşul.

Maiestate, iartă Înalta Curte, că nu ştie ce face! Îmi crapă obrazul de ruşine de neruşinea ei! Iartă-i, cum ne-ai iertat pe toţi …

PS : Jurnaliştii de la EvZ nu contenesc cu osanalele la adresa AS”R” Paul. Mari jurnalişti … dacă ar fi citit măcar informaţiile de pe Wikipedia, ar fi aflat destule încât să se îndoiască de ceea ce afirmă la ordin. Dar cum dubiul este exclus când ai ordin de zi pe unitate, le acord, pentru fiţuica otrăvită pe care o editează, titlul de „Fripturiştii Anului 2012„:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: