Gura pacatosului adevar graieste – azi plagiatoarea Kövesi

Laura Codruta Kovesi, procuror general: „Seful DNA si Procurorul General al Romaniei trebuie alesi pe criterii transparente, nu negociate in alte parti”. Sursa : Hotnews.

Ce se întelege de aici :

1. Kövesi si Morar au fost alesi pe criterii de obedienta totala fata de Baselu’, atât de transparenta, ca a observat-o toata lumea. Deci este posibil ca astia noi sa nu fie la fel de transparent obedienti, deci trebuie arestati.

2. Negocierea acestor functi nu se face „în alte parti„, ci la Basescu. Orice alta negociere în alta parte este trafic de influenta, negocierea la Basescu criteriu transparent.

În materie de numire politica, lobby-ul a existat, exista si va exista în vecii vecilor, amin. De aici pâna la trafic de influenta este distanta mare.  Cum dracu’ se demonstreaza aici continutul constitutiv al infractiunii de trafic de influenta, nu înteleg nici batut. Si nu înteleg nici de ce, atunci când Gittenstein încearca sa impuna eternizarea pe functii a tandemului Kövesi-Morar, nu este vorba de trafic de influenta? Ca doar avea interese cine ramâne pe functie, a zis-o clar, cu subiect si predicat, vestala zaluda a justitiei Macovei.

Dar, trebuie sa recunosc ca este un zvon de succes (reteta zvonului de succes este : ambiguitatea acuzelor X gravitatea acuzelor = succes de intoxicare zvonistica). Cu cât acuzele de trafic de influenta sunt mai vagi si ambigue, dar pericolul pentru independenta justitiei mai mare, cu atât mai mult se va propaga zvonul manipulator.

DNA se suie cu picioarele pe grumazul CSM (o actiune de intimidare a independentei justitiei fara precedent, ca doar CSM este garantul independentei justitiei si sediul CSM este perchezitionat de DNA) si vinovat este, evident … Ponta. Logica de fier, propaganda Mediafax, RL si Hotnews sa traiasca.

Morar si Kövesi, Tapalaga et co. : cât de prosti ne credeti?

Mme Kövesi nu a explicat acuzele temeinice si grave de plagiat care o privesc. Chiar daca nu ar fi plagiat, poate ne explica si noua de unde a gasit timp de referate de doctorat si de redactarea tezei aleia de doctorat, din moment ce a indeplinit, în acelasi timp, cea mai înalta functie a Parchetului : ori nu si-a facut treaba de Procuror General, ori lucrarea aia de doctorat este plagiata, ca nu ar fi avut timp de ea.

PS : Ponta este, la rândul sau, prost de baune, din moment ce solicita publicarea, dezvaluirea unor conversatii telefonice folosite drept probe într-un proces penal în curs de instructiune. Eu as fi cerut CSM cercetarea disciplinara (chiar penala) a magistratului care a sifonat informatii confidentiale dintr-un dosar penal aflat în instructiune catre presa (ma refer la Codruta zisa stropitoarea si la RL pe post de raspândac).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: