Cum se plăteşte publicitatea de la Elena Udrea pentru frunzuliţă sau ce face Euronews pentru 2 milioane de EUR

Euronews a primit nu mai puţin de 2 milioane de EUR, publicitate de stat, de la multiminstresa de atunci Elena Udrea, pentru o campanie ridicolă de publicitate pentru ”Land of choice” şi frunzuliţă. Ocazie cu care redactorii de acolo au înţeles că punga bate, de la mare distanţă, independenţa editorială.

M-a mirat că Euronews nu a suflat o vorbuliţă despre multe, cum ar fi despre sinuciderea lui Adrian Năstase, că doar foşti prim-miniştri europeni nu prea se condamnă şi se  împuşcă în fiecare zi.  Dar după ce am văzut manipularea prin imagini realizată acum, cu demiterea lui Băsescu (luaţi de vedeţi propagandă băsistă pe Euronews de aici), mi-am dat seama de cât de tare se agaţă Băse de scaun şi cât de mult vom avea de lucru la refacerea imaginii publice externe a României, chiar dacă USL nu reuşeşte  manevra cu demiterea prin referendum. Sceleraţii portocalii doresc să distrugă imaginea României, să îi anihileze drepturile de vot în PE şi Consiliu, dacă nu mai pot ei să o călărească cum vor. Dacă nu mai e a lor, să fie distrusă România, pe care nu dau doi bani.

În ipoteza că celor de la USL le reuşeşte manevra de demitere : dacă nu operaţi nişte schimbări pe la SIE, ‘geaba vă deranjaţi. Eu, ca parte a unui popor care este calomniat şi defăimat la extern cu sprijinul larg şi nemijlocit al SIE, solicit ca nemernicii iresponsabili care execută ordinele scelerate ale lui Bălălău să fie urmăriţi eliminaţi din sistem şi anihilaţi operativ. O nouă fază a războiului româno-român a început, faza pe denigrare externă, perdanţi suntem cu toţii.

Caeterum autem censeo Băsescum delendum esse!  

Anunțuri

2 Responses to Cum se plăteşte publicitatea de la Elena Udrea pentru frunzuliţă sau ce face Euronews pentru 2 milioane de EUR

  • cristipetre spune:

   Da, merită, e bine scris si concluziile juste.
   Eu opinez că Băsescu şi ai lui au demonstrat, cu asupră de măsură, că n-au pic de respect faţă de valorile democratice, pe care se pişă cu boltă. Dar „realizările” USL din ultimele zile, mai ales cererea de suspendare, îmi demonstrează că nici USl nu deţine o cunoaştere mai amănunţită a perceptelor şi fundamentelor democraţiei, din moment ce reproşurile oficiale au fost atât de jalnice.
   Noi suntem ca popor fraier şi de bună credinţă, nişte cetăţeni turmentaţi de vorbe goale şi minciuni, întrebându-ne mereu „Eu cu cine votez?” si, de fiecare dată, ni se oferă să alegem doar între o canalie şi o altă canalie, şi mai mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: