Băsescu Rulz : Lord of the Speech

 Acest post este o avanpremieră, pentru o leapşă primită de la Rabbi, întru manifestarea, de Sfânta Zi Portocalie 20.02.2012, plenară a abnegaţiei totale, a devotamentului neclintit, dovada  unirii în cuget şi simţiri cu Părintele Naţiunii, Cârmaciul cârmacilor şi Farul Călăuzitor al Înţelepciunii mondiale, dooomnul Traiaaaaaan Băăăăăăăăsescuuuuuuuuuu!!

Nirvană a spiritului, desăvârşire a sapienţei, o, tu, Conducătorule, mapamondul te venerează! Nu numai noi, becisnicii tăi de români care nu te merită ca popor mic pentru un spirit atât de olimpian, de înţelept şi viteaz şi drept, ci şi în Francia s-a dus veste, cu asupră de măsură, de duhul inefabil care te animă, de şartul adânc şi doxa neasemuită care îţi însoţesc nelipsit vorba şi fapta politică.

Iată că Nicolas Sarkozy te copiază, Luminate! Şi nu oricum, ci la virguliţă, te venerează ca un drept credincios al tău şi citează cu smerenie din evanghelia după Băsescu, se căieşte ipocrit precum tine, acţionează precum tine, unit în cuget şi în simţiri, slăvită fie portocala!

Noi văzusem demult că Sarkozel ăsta nu se mai prezintă la interviu decât la TF1 sau la el la Elyseé, pe teren propriu, şi numai cu jurnalişti „aleşi, responsabili”, că doar au şi franţuzii Porele, Marienii şi alţi dreptcredincioşi închinători la Sfântul Poporenie, care cu acelaşi preasârg exemplar îşi împlântă limba în dosul prezdenţial, spre slava cauzei populare, amin! Dar ce am văzut ieri, pe TF1, sparie gândul şi înfricoşează mintea! Că adânc te venerează Sarkozel, prealuminate Căpitane! că nu iese deloc din Scripturile tale.

Ca şi tine, Luminate, Sarkozy a furat, cu peste o lună, startul în campania electorală făcându-şi publicitate electorală, la en gros, pe banii Republicii franceze. Aferim să-ţi fie stăpâne, iată cum menestrelul Sarko te preamăreşte urmându-ţi pilda (analiza superpertinentă, dar din păcate în flamandă, aici)!

Dar discursul … 17 minute de dreptcredinţă băsistă, cu toate sfântele petarde oranj pomenite! (pentru cine are răbdare, aici, merită!!) Discursul lui Sarkozy este literă de evanghelie, o comentare umilă, o glosă elogioasă a Cuvântului după Băsescu. Ca şi tine, Cârmaciule vrednic, (la 0’46”) , crezând ca şi tine în delirul lui mistic mesianic, a afirmat că şi el este căpitan care nu poate părăsi nava de stat aflată în greaua cumpănă a crizişoarei. De la tine a învăţat sindromul mesianic, acum îţi este vrednic discipol în complexul de buric al pământului, Gigi miezul din dodoaşcă, salvatorul minune.

Iar restul … o pioasă recitare a înţelepciunii tale, Far al Înţelepciunii, bodz al sapienţei. S-a referit, ca şi tine, preslăvite, la toate petardele cele sfinte ale portocalei celei binecuvântate prin rostirea Ta : s-a luat de asistaţii social şi de statul asistenţial (la 7’11”), la fel just ca şi tine a văzut că avem prea mulţi avocaţi dar nu a dorit ospătari (că doar Sarkozy nu este binecuvântat cu darul troscănelii, ca tine, Întâisugătorule de poloboace, deci nu vrea ospătari ci croitorese de chiloţi şi marochiniere – fiecare cu fetişurile lui, vedeţi la 7’31”).

La fel, şi Sarkozel ţârcovnicul tău în ale populismului o zice p-aia cu valorizarea muncii, exact precum apostolul martir Boc sau preacuvioasa Vass (8’30”). Şi el vorbeşte despre corifeii lui cu buze umede şi fâşneţe, ca fiind cetăţenii lucizi şi responsabili (spre final), întocmai ca şi tine, o Sybillă a politicii, Kilimanjaro al prostelii-n faţă.

Te-a copiat, te urmează  până şi cu referendumul : de-acum, Sarkozy va parazita ca şi tine discuţia politică într-o campanie prezidenţială pe care altfel o pierde sigur, cu un fals referendum despre cum să facă el să se joace de-a combatutul şomajului, prin mijloace ilegale. Dar ce contează legea la un dreptcredincios!

Combaterea şomajului, ca temă de referendum, deşi sună bine ca „întoarcere la popor„, etc., nu se compară cu geniul lui „De ce le e frică, nu scapă„, aşa e, Aferim ţie, preamăritule Zeus cu discuţii cu rezultat garantat, dar arată că, dacă Bucureştiul a fost pe vremuri Micul Paris, Parisul se pregăteşte acum să devină micul Murfatlar.

Slăvit să fii, tu, Bodz al Elocinţei, Orfeu al discursului : iată că Franţa începe să importe de la noi cultură politică şi know-how, fi-ne-ar know-how-ul lăudat, trebuincioase la slujba de vecernie a manglirii votării şi tainei celei duhovniceşti a prostelii pe faţă, în numele Cârmaciului, al Pedelicului şi sfântului Securici, amin!

PS : Ca de obicei, Gregoar, la „Adevărul” lui, n-a priceput nimic din ştire. Halal ziarişti, ne obligă să ne luăm tainul de ştiri şi dreaptă credinţă în Sfântul Partid Popular de la alţii, din grele străinătăţuri, în loc să ne împărtăşească ei direct cu anafura credinţei celei drepte oranj şi să ne închidă ei ochii cu aghiasmă şi tămâiere de cele pedelice sfinte. 

Anunțuri

3 Responses to Băsescu Rulz : Lord of the Speech

  1. Dan spune:

    Duhovnicesc comentariu.Felicitari !

  2. Doru spune:

    O să fie o zi de luni măreaţă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: