Cadastrul şi Cartea Funciară se privatizează, trompeţeşte Lenuţa Udrea

Cadastrul Naţional se privatizează, anunţa chivuţa Udrea pe flaşneta Hotnews. Asta era miza transferului ANCPI de la MAI către MDRT, ca aceasta să fie vândută către privaţi. Nu era suficient ca puterea portocalie să se înstăpânească cu tot banul public, acum vor să transfere în familie (a se citi „famiglia”) taxarea transferurilor de proprietate şi controlarea Cărţii Funciare cu tot ce mişcă în ea.

Să vezi de acum încolo matrapazlâcuri cu terenuri, gen „Ia Bordeiul, dă-mi Bordeiul, na-ţi Satul Francez” sau „Nu avem terenuri de restituit în natură în Străuleşti sau Balta Albă, vă restituim terenul prin compensare în Primăverii”, după reţete penale patentate de Băsescu.

Minunată guvernarea asta de dreapta. Aşteptăm privatizarea Ministerului de Finanţe care să se transforme în „Colectorul fiscal-Rackett SA” sau a poliţiei, în sensul reformării ei în SC Poliţia Română SRL. Gluma este proastă şi amară foc, au încercat-o şi englezii în epoca post-Thatcher (guvernul John Major), uitaţi-vă puţin aici la POLICE PLC cu Hugh Laurie şi Stephen Fry.

Scapă cine poate.

Anunțuri

4 Responses to Cadastrul şi Cartea Funciară se privatizează, trompeţeşte Lenuţa Udrea

  1. radu spune:

    vezi sa nu-ti musti limba ca e infecta

    • Dan spune:

      modelul s-a aplicat deja, institutii de stat care au aveau anumite atributii au fost privatizate in famil;ie, de exemplu ISCIR, verificarea se face de catre fostul personal, acum PFA sau SRL, la tarife majorate, iar certificarea ISCIR SRL, cu alte costuri. Una peste alta, mai multe incidente tehnice, mai multa iresponsabilitate, mai multi bani cheltuiti (care vin din cosul consumatorilor finali), si muuult mai multa coruptie generata de tentatia de scadere a costurilor. Si mai pot da exemple din domeniul in care lucrez…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: