Bălălău ne crede tâmpiţi când afirmă că scutul antirachetă nu ne costă nimic

A ieşit Bălălău la televizor, după şedinţa CSAŢ şi a declarat că vom avea un scut antirachetă american, amplasat la Deveselu, judeţul Olt. Pentru că e criză şi Bok-Băsescu-Udrea au tăiat din pensia ţaţei Floarea din Deveselu, dar şi din salariul învăţătorului din sat, Bălălău a avut grija (suspectă) de a preciza că respectivul scut antirachetă este moca, oferit de americani, gratis, că pe noi nu ne costă nimic.

Bălălău ne crede tâmpiţi, din câteva puncte de vedere. În primul rând, uită că americanii sunt cei care au inventat zicala „There is no such thing like a free meal” (Nimic nu e pe gratis, într-o traducere aproximativă). Deci, venind de la americani, cei care au inventat conceptul, e clar că scutul rachetă nu poate fi gratis, ci costă. Mult.

În al doilea rând, există o lege a politicii : „Do Not Believe Anything Until It is Officially Denied„. Cum Bălălău a negat oficial că România va suporta vreun cost al respectivului scut, am înţeles imediat că îl vom plăti cu vârf şi îndesat.

În final, Bălălău îşi imaginează că nimeni nu va pricepe că între tăierile din pensii şi salarii, pe de o parte, şi scutul antirachetă, pe de altă parte, este o legătură de cauzalitate directă.  Chiar dacă nu va mai avea bani de medicamente de inimă şi tensiune compensate, ţaţa Floarea va muri netratată dar fericită că are ditai scutul antirachetă deasupra mormântului, motiv pentru care va vota pedelicul, de pe lumea ailalată, la alegerile din 2012.

De aceea, Bok şi Băsescu trebuie să-şi dea demisia!

Anunțuri

4 Responses to Bălălău ne crede tâmpiţi când afirmă că scutul antirachetă nu ne costă nimic

 1. teo spune:

  hai sa-ti fac eu ziua fericita sa ai si tu un comentariu. zi ZAU cu limba soasa si pe urma jura pe rosu ca e asa cum spui tu.

 2. teo spune:

  aaa mai esti si balalau de ala care modereaza comentariile nu carecumva sa te injure un „portocaliu” platit de boc-basescu-udrea

  • cristipetre spune:

   Da, WordPress ofera moderarea comentariilor ca serviciu standard. Insa pentru dvs. voi face o exceptie, ca sa imi manifest plenar gratitudinea pentru sinceritatea cu care va marturisiti angajatorii.

   Din pacate, nu sunt si nu pot fi Balalau. Balalau este numai unul. Iar Bok e Bok, exact ca-n limba turca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: