Exerciţiu de memorie. Declaraţii de tot Bokul

Conferinţă de presă a pedelicului (în 27.10.2008, ultimele zbateri ale guvernării Moliceanu, sursa aici). Pedeleprele,  prin vuvuzela supremă Bok, declară cu ifos, ţâfnă şi avânt justiţiar :

Partidul Democrat Liberal va depune plângere penală împotriva domnului Călin Popescu Tăriceanu dacă îşi va permite să adopte o ordonanţă de urgenţă pentru blocarea salariilor profesorilor. Plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice. Fundamentul acestei plângeri este următorul: Potrivit Constituţiei România este un stat de drept în care instituţiile sale fundamentale trebuie să fie respectate. Mă refer la Parlament, Curte Constituţională, preşedintele României. Printr-o decizie de blocare a salariilor profesorilor, Tăriceanu practic ar compromite statul de drept din România, ar compromite instituţiile fundamentale care s-au pronunţat potrivit competenţelor lor.”

Ieri (10.04.2011), aceeaşi vuvuzelă, pe aceeaşi temă, a declarat, conform Mediafax şi Antena 3 (ştirea, aici) :  

Salariile profesorilor nu pot fi majorate nici anul viitor cu 50%, a declarat, duminică, permierul Emil Boc, la un post de televiziune. Premierul a explicat că o asemenea creştere ar putea fi decisă în mod demagogic şi populist, dar ar pune ţara „pe butuci”. Potrivit lui Boc, majorarea cu 50% a salariilor nu poate fi aplicată nici pentru profesori şi nici pentru altă categorie de bugetari. Emil Boc a dat asigurări din nou că efectele creşterii economice vor fi simţite „în buzunare” românilor începând cu finalul lui 2011 şi pe parcursul lui 2012. Premierul Emil Boc a anunţat anterior că drepturile salariale câştigate de profesori în instanţă vor fi eşalonate la plată începând cu anul viitor, într-un cuantum şi pe parcursul unui interval care vor fi stabilite după inventarierea tuturor sentinţelor, dar şi a banilor care trebuie alocaţi de stat pentru toate salariile” (cu alte cuvinte nu aveţi dreptul la ceea ce este înscris într-o sentinţă judecătorească acum, ci când vrea muşchii piticaniei, adică poate la anul, peste doi ani, peste cinci, la Calendele greceşti sau la Paştele cailor, exact şi fix ca într-un stat de drept).

Acum vă las pe dvs. să decideţi dacă Bok nu este cel mai prost jurist din curtea şcolii, cea mai mare moară stricată de râşnit vorbe goale, o flaşnetă de minciuni, un hârdău fără obraz şi ruşine, un avorton sinistru de tupeist şi neruşinat, fără cuvânt, fără coloană vertebrală şi  morală.

De aceea, Bok şi Băsescu trebuie să-şi dea demisia!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: