Cum se face de au deontologii orbul găinilor

Deontologii de la „România Liberă”, prin vocea editorialistului cu nume caragialesc Turturică (şi scriere pe măsură) se declară scandalizaţi de faptul că tripleta reformatoare Voinescu-Macovei-Cristian Preda nu a reuşit reformarea partidului pedelic cu criteriile lor de integritate. La fel, se declară dezamăgiţi că sfânta luptă anticorupţie se face numai de formă, de dragul imaginii şi a jocului de gleznă.

Dl. Turturică, vorbind despre reforma în PDL, începe cu a afirma că preşedintele Băsescu nu a putut reforma partidul, deoarece la ora şedinţei de reformă preşedintele era ocupat cu o deplasare la Helsinki la summitul şefilor de partide populare europene.

Eu nu am putut trece mai departe cu cititul ştirii despre reforma pedelicului, că deja mă luase de cap : ultima oară când verificasem io, şeful PDL era Boc cel mic, iar Băsescu era preşedintele României, nu al PDL şi nu avea voie, potrivit Constituţiei, să deţină funcţii în vreun partid politic şi să facă politică de partid. Dar de unde, încă o dată Bălălău face piş cu boltă pe Constituţie pe care o încalcă făţiş atunci când participă la summitul popularilor. 

Dacă deontologul aviar nici măgăria asta crasă nu o vede, e clar, poate să se ocupe şi preocupe liniştit de reforma în PDL. Atâta orb al găinilor numai la creiere de turturici se poate imagina.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: