Gura bochemonului adevăr grăieşte. Despre exterminarea săracilor din România

Bochemonul a grăit. Iar porumbelul „sfârrr” i-a ieşit pe gură. De fapt, nu un porumbel, ci un stol.

Primo, în interviul pe care l-a dat presei (reprodus de Antena 3, aici, vă rog să ascultaţi clipul cu declaraţia halucinogenă a piticaniei), acesta declară că modificarea Codului muncii este, chipurile, determinată de faptul că, sub imperiul actualei reglementări, contractul de muncă pe durată determinată se încheie pe maxim 24 luni şi asta ar fi o problemă pentru angajarea de salariaţi pe proiecte europene care durează cam trei ani. Tupeul vuvuzelei este halucinant, deoarece :

  1. la gradul de asorbţie a fondurilor UE de către Românica, fix asta ne era problema … bine că o rezolvaşi, Miluţă, maică!
  2. ca de obicei, Boc este cel mai prost jurist din curtea şcolii, deoarece un contract de muncă încheiat pe durată determinată de maxim doi ani poate fi prelungit de două ori (art. 80 şi urm. C. muncii), deci se poate munci şase ani în baza de contracte de muncă pe durată determinată în condiţiile actualului cod, fără să mai fie necesară vreo modificare. Deci piticania minte cu o neruşinare care îmi ridică tensiunea. Ardelean plin de bun-simţ, ca şi Botiş … scoate textul din context ca să îl folosească drept pretext.

Deci care era abureala cu fondurile europene, că noi nu am priceput prea bine????

(foto : Antena 3/Intact Images)

Secundo, şi mai tare este flotarea logică următoare, gândită cu premeditare : „Noul Cod al Muncii te va apăra dacă munceşti, nu dacă eşti sărac„. Cum salariaţii nu vin la serviciu de bogaţi ce sunt, ci împinşi de nevoie, este clar că nu vor avea parte de vreo protecţie, deoarece ea nu se acordă sărăntocilor. La fel, dacă salariaţii vor munci pe nasturi, sau pe salarii de mizerie sau pe doi lei, vor fi nişte sărăntoci care nu se mai califică la protecţie juridică în statul social care este, potrivit Constituţiei, România.

Mă mir cum are neobrăzarea să apară în public, sceleratul, sfertodoctul, marele profesor cu studiile de drept la făcute la FF (adică pe repede înainte), cel mai prost jurist din curtea şcolii, poreclit în bătaie de joc primul ministru al României.

PS : după aceste experimente de pseudo-reformă pe spinarea altora, a poporului, de fapt un genocid social cu milioane de victime care vor avea de suferit din cauza demenţei unuia singur, îi acordăm domnului Boc medalia „Doctor Mengele” în rang de mare măcelar.

Caeterum censeo Basescu esse delendum!

One Response to Gura bochemonului adevăr grăieşte. Despre exterminarea săracilor din România

  1. Dan spune:

    O placere sa va recitesc… Despre asa ceva era si rugamintea mea de ieri, de a mai posta din cand in cand cate ceva, de a interpreta pentru cei fara background juridic intentiile si modificarile legislative propuse (impuse cu forta?) de guvernanti, indiferent ca sunt oranjgutani, sau de alta culoare… De fapt, interesele lor meschine sunt transpartinice, iar faptul ca momentan sunteti atacat de gibonii portocalii inseamna ca ii doare faptul ca apar postari pe blogul dumneavoastra, nu e chiar ”cainii latra, caravana trece”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: