L’état c’est moi!

Citii de pe Hotnews (linkul aici) că Marcel Opriş, şeful STS, dimpreună cu încă 20 de subalterni ai săi, fură decoraţi de către Bălălău, „pentru servicii deosebite aduse statului român”. Eu unul nu am uitat şi nu voi uita că :

a) În alegerile de orice fel, nu contează cine cum votează, contează cine numără voturile. Cum ambasadele noastre din Paris sau Barcelona aveau secţii de votare şi cum era imperios necesar să transmită rezultatele votului pe linii de comunicaţii securizate (adică pe liniile STS), vă daţi seama de ce trebuiau setesiştii decoraţi, deoarece rezultatele se introduceau cum erau la un capăt şi ieşeau cum trebuie la celălalt.

b) STS a comunicat rezultatele alegerilor din străinătate DIRECT la sediul PDL din Modrogan iar străinătatea cică (s.n.) a înclinat balanţa pentru realegerea lui Bălălău. Să nu uităm că STS este unul dintre serviciile secrete ale statului, plătit din buget, însă a fost pus în slujba PDL. PDL nu există ca partid, există doar tătucul Bălălău, restul sunt ţuţeri şi yes-meni gen Boc, altfel sunt eliminaţi. Deci STS se află în slujba prezidelului, pe care îl serveşte întocmai şi la timp.

 (foto: Mediafax)

Adunând a) cu b), înţelegem că prin sintagma „servicii deosebite aduse statului” decretul prezidenţial vrea să zică „obedienţă de slugoi faţă de Băsescu şi clica de oranjgutani, sens în care decorarea este perfect meritată. Mai are cineva vreun dubiu că Bălălău şi gaşca de portocacalii au confiscat statul român?Servicii aduse statului” sunt, de fapt, „servicii aduse mie” deci „L’état c’est moi„.

Partea cu adevărat proastă este că Louis XIV iubea teatrul lui Moliere, muzica lui Lully, dansul, baletul, pe madame de Montespan, pe când lui Bălălău îi plac cârciumile şi trăscăul, manelele, dansurile din buric ţigăneşti şi chivuţe gen Nuţi Udrea. Altfel, acelaşi absolutism despotic la ambii, aceeaşi poftă de putere fără limite.

Caeterum censeo Băsescu delendum esse!

Anunțuri

One Response to L’état c’est moi!

  1. […] Serviciul Credincios în grad de Cavaler“. Este clar că i-a fost credincios, că doar “L’état c’est moi!“, iar Băsescu a dovedit asta nu numai o dată, ci în nenumărate rânduri (şi decorarea […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: