Traian Fermecătoru’ loveşte din nou (eveniment pugilistic cu Fâs-Frumos)

Vuieşte presa despre noua aventură pugilistică a Fermecătorului, cu Trăiănel pe post de Rocky Balboa şi avocatul Chitic pe post de sac de box ţinut bine de dulapii cu muşchi ai SPP ca nu cumva să riposteze. Din păcate, nu există alte probe decât declaraţia victimei şi a soţiei sale, fără presă şi fără martori, deoarece toată lumea care mai era de faţă a căzut în balta laşităţii şi a amneziei când văzură despre ce zmardoi este vorba.

Aşa fiind, stai şi te întrebi : este adevărat au ba? Că, deh, orice afirmaţie sau pretenţie trebuie, juridiceşte vorbind, probată iar aici cu probele stăm mai subţire ca la alte evenimente pugilistice anterioare ale Fermecătorului.

Eu unul personal tind să cred că incidentul a avut loc exact aşa cum l-a descris victima, iar asta din câteva motive :

1. Criminologic vorbind, din punctul de vedere al trecerii la act, Fermecătoru’ a acţionat exact în aceleaşi condiţii de iritare (victima îl irita) şi de superioritate fizică faţă de victimă. Fermecătoru’ este tipul ăla de zmardoi, dacă aţi observat, care este viteaz numai când victima este mai slabă decât el sau când are spatele asigurat, altfel este de o frică şi de o laşitate rar întâlnită. Amintiţi-vă că Pinocchio a fost zmardoi la Selgros cu o femeie ziarist pe care a tâlhărit-o de telefonul mobil, la mitingul cel celebru cu un copil – adică cu persoane care nu ripostează. La fel şi acum : dulapii de muşchi ai SPP, care l-au imobilizat pe Chitic pe durata administrării admonestării pugilistice prezidenţiale, i-au dat Fermecătorului senzaţia de zmardoi şi Fâs-Frumos. Nu o să îl vedeţi niciodată pe Fermecătoru’ zmardoi cu Sarko sau cu Merkel sau cu Obama, nu, ăstora le suge ciorapii şi face sluj în faţa lor cu un servilism pe măsura dispreţului şi ignorării cu care îl tratează aceştia pe marele zmardoi de Românica.

2. Alt motiv pentru care cred că Fermecătoru’ chiar l-a lovit pe omul ăla este dat de discrepanţele dintre declaraţia de presă a SPP (care a zis că nu s-a petrecut absolut nimic) şi cea târzie a Administraţiei Prezidenţiale (care zice că ceva tot s-a petrecut, prezidentul a fost ultragiat, dar el nu a pugilit pe nimeni, să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu).

3. Ce mă convinge ăl mai tare că evenimentul este adevărat este reacţia presei portocacalii. Hotnews, prin „artileria grea”, reprezentată de Dan Tapalagă, au aplicat tactica patentată : play the man, not the ball, adică discreditaţi persoana avocatului Chitic ca să se distragă atenţia de la faptă, şi anume  de la evenimentul pugilistic. Plus că am văzut comentariile gen „Băse, Băse, te iubim, că ca tine nu găsim” sau „Bine i-a făcut” postate de aplaudaci angajaţi şi plătiţi să identifice site-urile care relatau evenimentul pugilistic şi să posteze comentarii favorabile.

Concluzia este, din păcate, tristă : dacă cel pus să vegheze la respectul constituţiei şi legii în România este un infractor care tâlhăreşte ziarişti, bate copii şi altoieşte avocaţi, insultă şi minte fără ruşine, România are o problemă de toleranţă excesivă, nesănătoasă şi contraproductivă faţă de aceşti politicieni de mâna a cincea, zmardoii lu’ peşte. Totodată, societatea civilă care trebuia să clocotească este sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire. O declarăm nulă. Iar de instituţii precum Parchetul, care trebuiau să se autosesizeze, cel puţin în cazul infracţiunilor documentate video, nu mai am ce zice, falimentul lor instituţional este incredibil. Plus că dacă vă riscaţi să vă plimbaţi prin locurile pe unde troscăneşte Fermecătoru’, riscaţi în orice clipă să furaţi şi voi vreo carabă prezidenţială peste bot, aşa, ca să nu uitaţi cine e stăpân pe Romania!

PS : În premieră, blogul meu a fost vizitat de un aplaudac, un oranjgutan plătit care a început să posteze limbi portocacalii în curul Fermecătorului. Mă simt onorat, intru în lumea bună. Mă aştept însă  la atacuri informatice, aşa că citiţi-mă cât puteţi …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: