“Indicatiile pretioase” se intoarce.

Cu ocazia ceremoniei de (re) investire a lui Petre Lazaroiu, pentru un mandat complet de 9 ani (Lazaroiu ajungand sa cumuleze, dimpreuna cu mandatul interimar de doi ani anterior, o durata de 11 ani in functie, ceea ce este iarasi nelegal, dar cand l-a impiedicat un moft de prevedere legala pe Basescu?) , Ebanezu’ a deschis gura si a grait, de nu mi-a venit sa-mi cred urechilor : da, dadea indicatii pretioase judecatorilor de la Curtea Constitutionala – ” Judecatorii Curtii Constitutionale vor avea de luat decizii extrem de importante, in perioada urmatoare, pentru iesirea Romaniei din criza” .


Bineinteles ca toata lumea stie, pana si Ebanezu’ a aflat, ca oamenii aia de la CCR se ocupa cu constitutionalitatea legilor, nu cu luatul deciziilor de iesire a Romaniei din criza. Adevaratul subtext al declaratiei are in vedere faptul ca, daca legea de reducere a salariilor bugetarilor si a pensiilor trece de Parlament si de motiunea de cenzura, va ajunge, fie pe cale de obiectie, la control anterior promulgarii, dar categoric si pe cale de exceptie de neconstitutionalitate, la control ulterior. Si atunci, cu adevarat, judecatorii Curtii Constitutionale vor avea de luat decizii extrem de importante.

Cum in mintea Ebanezului taierea salariilor si pensiilor = iesirea Romaniei din criza, sugestia explicita din mesaj este ca judecatorii CCR trebuie sa decida musai in sensul declararii rahatului legislativ ca fiind constitutional, doar tre’ sa iasa Romania din criza, nu?

Initial m-am intrebat daca este prostie nemasurata a Flatulentului sa scoata asa porumbei pe gura, ca era, la draq, presa de fata. Apoi, prin raportare la amenintarea clara din partea Flatulentului , in direct, cu subiect si predicat, la adresa lui Razvan Dumitrescu, care din pacate s-a si concretizat, am inteles ca nu, nu este prostie. Este indicatie pretioasa si intimidare a unei autoritati a statului, venita din partea unei persoane care nu intelege cu ce se mananca democratia si cum ar fi cu independenta judecatorilor.

Daca „indicatiile pretioase” se intoarce, ar fi bine sa ne pregatim de noi demonstratii ca alea de 23 August. Propun Ebanezului sa declare ziua de 6 Decembrie ca fiind sarbatoare nationala, data Revolutiei de la 6 decembrie, antipesedista si antimogulista, cand i-a ciuruit pe moguli si l-a facut de rusine pe Dinu Patriciu.

Anunțuri

3 Responses to “Indicatiile pretioase” se intoarce.

  1. Florin spune:

    si nu ai probleme?

  2. florin spune:

    si in piata Universitatii in 90 se credea in libertate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: